Hirdetés

A Vaják forgatási fotói a könyvek egyik nagy csatájának adaptálásáról árulkodnak

|

Folyamatosan pörögnek a kamerák a harmadik szezon helyszínein, ahogy a lesifotósok ujjai is a telefonok és fényképezők gombjain.

Hirdetés

Relatíve ritka, hogy messzemenő következtetéseket lehetne levonni egy-egy lesifotóból, de most más a helyzet. Köszönhetően annak, hogy a sorozat viszonylag hű maradt Andrzej Sapkowski regényeihez, már nagyjából tudjuk, hogy mi vár ránk a következő évad egyik részében.

Mivel tényleg árulkodó képekről van szó, jeleznénk, hogy a lentiek spoileresek lehetnek a harmadik szezon, illetve a könyvek cselekményei kapcsán. Innen csak saját felelősségetekre görgessetek tovább.

Hirdetés

A Redanian Intelligence hozzájutott pár fotóhoz, melyeken láthatjuk, ahogy Geralt és Vilgefortz harcolnak egy homokos tengerparton. Ebből már sokan kikövetkeztették, hogy valószínűleg A megvetés ideje regény egy nagy csatája vár ránk.

Az eredeti sztoriban Vilgefortz megpróbálta bevonni Geraltot a Nilfgaard és az Északi Királyság között fortyogó háborúba, de a fehér farkasnak ehhez nyilván nem fűlött a foga. Amikor visszautasította a mágus ajánlatát, akkor a kettő harcolni kezdett, Geralt pedig igyekezett megvédeni Cirit, hogy ő elmenekülhessen. Geralt itt szenvedte el a regények történetének első nagyobb vereségét, és végül Triss Merigoldnak és Tissaia de Vriesnek köszönhette a túlélését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)