Hirdetés

A vérengző Sofia Vergara tartja lázban a magyar Netflix-nézőket

|

Hogy mi most a legjobb Netflix sorozat? A magyar nézők döntöttek, itt a toplista.

Hirdetés

Sofia Vergara sokszor viccelődik (vagy panaszkodik) azzal, hogy nem kap elég változatos szerepet kemény akcentusa miatt, ami némileg beskatulyázza őt, főképp komikus szerepekbe. Tegyük hozzá, ezen a téren kiemelkedő képességei vannak, de most mégis bűnügyi drámában láthatjuk, egészen új, üdítő szerepben.

Már amennyire egy drogbáró üdítő lehet, Griselda Blanco Restrepo neve nem annyira közismert, mint mondjuk Pablo Escobar, de még a legendás kokainbáró is tartott tőle, annyira kegyetlen és kemény nő volt, 1970-es évektől a 2000-es évek elejéig tevékenykedett aktívan Kolumbiában kábítószerkereskedőként. Ha érdekel a róla készült új sorozat, ide kattintva el is kezdhetitek nézni, Narcos-rajongóknak értelemszerűen erősen ajánlott alkotás.

Hirdetés

A drogbárónő élete mellett továbbra is a krimik és thrillerek tartják lázban a hazai nézőket ezen a héten is, íme a top 10 legnézettebb széria listája:

  1. Griselda
  2. Nem versz át
  3. Igazi amerikai rémálom
  4. A nagy pénzrablás: Berlin
  5. Forst nyomozó
  6. Yellowstone
  7. Gyógyír szívfájdalomra
  8. Én, és a Walter fiúk
  9. A fiú, aki lenyelte a világegyetemet
  10. Az vagy, amit eszel: Az ikerkísérlet

Ti mit néztek mostanában Netflixen? Adjatok tippeket nekünk, egymásnak a kommentek között!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)