Hirdetés

A vukik is szerepet kapnak a The Mandalorian 3. évadában?

|

A pletykák alapján akár Chewbacca vagy fajtájának más tagjai is felbukkanhatnak a folytatásban.

Hirdetés

Nem éppen eseménytelen a The Mandalorian második évadáig tartó várakozás. Gina Caranót például szélnek eresztette a Disney, Rian Johnsonnak egyelőre nincs ideje egy epizód megrendezésére és bármennyire is szeretnék a rajongók, Benedict Cumberbatch sem fog Thrawn bőrébe bújni. Szerencsére akadnak pozitív hírek is, a Bespin Bulletin például a vukirajongókat örvendeztette meg egy pletykával. 

A Bespin Bulletin Instagramon számolt be róla, hogy több forrásból is úgy értesült, a vukik végre szerepet kapnak a The Mandalorian sorozatban, a közelgő harmadik szezonban. Állítólag tavaly három helyről is azt hallotta, hogy egy vagy több vuki benne lesz a szériában, sőt a harmadik bizonyítékot is mutatott neki róla.

Hirdetés

Azt viszont nem tudni, hogy egy ismertebb karakterről vagy csupán egy háttérszereplőről van szó, viszont érdemes a dolgot a helyén kezelni és nem készpénznek venni. 

Mégis, ha igaznak bizonyul a füles, akkor a Star Wars lore több híresebb vukija is tiszteletét teheti a sorozatban, mint például Chewbacca, netán Chewie unokaöccse, a bronz fénykarddal harcoló Lowbacca (ő persze egy Legendák karakter, de hoztak vissza már más szereplőket is a régi kánonból) vagy éppen a The Clone Wars animációs sorozatban látott vuki padawan, Gungi (már ha túlélte valahogy a 66-os parancsot). 

A BB egyébként azt is megpedzegette, hogy a The Mandalorian 3. évadának forgatását hamarosan megkezdik, de előtte még befejezik a The Book of Boba Fett spin-off munkálatait, ami a feltételezések szerint már idén decemberben bemutatkozhat a Disney+-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)