Hirdetés

A Warner egyszer csak berendelt egy folytatást egy 35 éves vígjátékhoz

|

Egy ideje már pörögnek a pletykák egy esetleges Beetlejuice folytatásról, de a Warner most hivatalosan is megerősítette a projekt létezését.

Hirdetés

A CinemaCon 2023-on a Warner Bros. Discovery is részt vett, és szolgált néhány izgalmas információval, valamint egy gyors montázzsal a közeljövő filmjeinek logóiból. Ezek között ott volt a Beetlejuice 2 is, ami egy 1988-as vígjáték folytatása lesz.

Tim Burton klasszikusának rajongói hosszú éveket vártak a következő felvonásra, de most úgy tűnik, hogy eljött az ő idejük. Hogy miért pont most, arra csak tippelni tudunk, és azt mondanánk, köze lehet a Wednesday sikeréhez.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben már előkerült a Beetlejuice 2 neve, főleg Jenna Ortega kapcsán, aki állítólag egyezkedett Lydia szerepével kapcsolatban. Az 1988-as klasszikusban őt még Winona Ryder alakította. Az erről beszámoló jelentés egyébként azt is tudni vélte, hogy a forgatások 2023 júniusában indulnak majd, és a produkcióhoz mind Tim Burton, mind Michael Keaton visszatér.

Egyelőre csak a Beetlejuice 2 érkezése biztos. A többi hivatalos infót egyelőre csak türelmesen várhatjuk a Warnertől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)