Hirdetés

A Wednesday második évada jobban ráfekszik a horrorra

|

A főszereplő elmondása szerint parásabb és akciódúsabb évadra számíthatunk.

Hirdetés

A hétfői, 75. Emmy díjátadón a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is részt vett, és az E! magazin újságírója el is kapta őt pár kérdés erejéig. A Netflix sikerszériájának folytatása sajnos még jócskán odébb van: a forgatási munkálatok néhány hónap múlva fognak megkezdődni, így jó darabig semmit sem fogunk még látni a sorozatból. Épp ezért faggatták Ortegát az újságírók a második évadról: vajon mire számíthatnak majd a rajongók ennyi várakozás után?

"Határozattan erősebb lesz a horror hangulat."

Hirdetés

A vörös szőnyegen adott interjú során Ortega elmondta, hogy a Wednesday folytatása visszatér kicsit a gyökereihez, és rémisztőbb sztorikkal fog előállni.

"Nagyon, nagyon izgalmas az egész, mert Wednesdaynek ugyan szüksége van valamicske karaktersztorira, de valójában ő sosem változik, és szerintem ez a csodálatos benne."

A színésznő hozzátette, hogy a második szezon minden szempontból "nagyobb lesz". Több akcióra számíthatunk, és minden egyes rész olyan lesz kicsit, mintha egy-egy "külön film lenne". Az első szezon kirobbanó sikere után nem lepődnénk meg, ha a Netflix megtolta volna a széria büdzséjét, és ezzel több lehetőséget kaptak volna a rendezők.

Akárhogy is, egy darabig még várnunk kell a folytatásra: a Wednesday második évada még nem kapott premierdátumot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)