Hirdetés

A Willow írója sejtelmes kijelentéssel reagált a sorozat halálára

|

A Disney döntéshozói úgy döntöttek, hogy nem csak hogy nem folytatják a fantasy szériát, de le is takarítják azt a streaming oldalukról. Az alkotója mégsem szomorú.

Hirdetés

A Willow világának rajongói már egyébként is csalódottak voltak, amikor kiderült, hogy a széria nem kap második szezont, de aztán jött az igazán rossz hír: a Disney le is szedi a sorozatot a Disney+-ról. A fanok tiltakozni kezdtek, de nyilván eredmény nélkül.

A cirkusz közepébe megérkezett Jonathan Kasdan, a sorozat írója, aki egyáltalán nem tűnik elkeseredettnek, hiába hurcolták meg univerzumát. Az alkotó kifejezetten lelkesnek tűnik.

Hirdetés

Kasdan a következőt nyilatkozta Twitter profilján:

"Eddig hallgattam a Willow letakarításával kapcsolatban, mert... kicsit örülök neki. Én akkor nőttem fel, amikor a Disney filmeket periodikusan újra kiadták, nem lehetett igazán birtokolni őket, és ettől... különlegesebbé váltak."

"Sok minden miatt aggódom, de az, hogy a Willow nem lesz elérhető a Disney+-on vagy esetleg... máshol... az nincs ezek között. Sosem tudhatjuk, hogy hová vezet az ilyesmi. Furcsább dolgok is történtek már."

Ebből az egyszeri rajongó arra tippelhetne, hogy egy másik szolgáltató felkarolja a Willowt, és esetleg folytatást is rendelhet belőle. Ilyen következtetéseket levonni azonban még korai lenne: könnyen lehet, hogy Kasdan tweetje csak optimista találgatás.

Akárhogy is, mi reméljük, hogy Willow még visszatérhet majd a képernyőkre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)