Hirdetés

Adam Driver azzal viccelődött, hogy Han Solót nem ő, hanem a „wokeság” ölte meg

|

Úgy fest, Adam Drivernek már nagyon elege van abból, amivel folyamatosan piszkálják a rajongók.

Hirdetés

Múlt szombaton a Star Wars mozikban Kylo Rent alakító Adam Driver volt a Saturday Night Live című műsor aktuális házigazdája. Minden SNL adás egy monológgal indul, amit az adott vendég ad elő, tehát ezúttal maga Driver. Monológja során a színész leült egy zongora elé, játszani kezdett, és közben felolvasta a Mikulásnak írt karácsonyi kívánságokat tartalmazó levelét.

No, itt jött képbe a Csillagok háborúja, ami fontos szerephez jutott Driver karácsonyi listájában.

Hirdetés

Egyik kívánsága ugyanis az volt, hogy többé ne zaklassák őt a Star Wars rajongók azzal, hogy megölte legendás kedvencüket, Driver karakterének, Kylo Rennek az édesapját, a Harrison Ford által alakított Han Solót.

"Szeretném, ha az emberek nem jönnének oda hozzám az utcán, hogy "Megölted Han Solót!""

- mondta.

"Nem én öltem meg. A wokeság ölte meg Han Solót."

A teljes monológot itt tudjátok megnézni, szerintünk érdemes: 

Arról, hogy napjainkban egészen pontosan milyen jelentéstartam is kapcsolódik az angol "woke" szóhoz egy korábbi cikkünkben írtunk részletesen

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)