Hirdetés

S.H.I.E.L.D. - Bosszúálló nyomozósdi

|

A Bosszúállók igen elfoglaltak, mégis akadnak olyan feladatok, amihez nem elég egy átlagos rendfenntartó szerv. Itt jön képbe a Nick Fury vezette S.H.I.E.L.D., amelyről sorozat készül az ABC-n.

Hirdetés

Coulson ügynök (Clark Gregg) a hamvaiból tér vissza, hogy megoldja azokat a problémákat, amikhez nem szükséges Hulk ereje, Vasember technológiája, esetleg Thor pörölye, mégis életbevágóan fontosak és veszélyeztetik az emberek életét. A S.H.I.E.L.D. nevű szervezet egyik kulcsfontosságú tagjaként Coulson azt a szerepet kapja, hogy állítson össze egy olyan különleges csapatot, akik ugyan nem rendelkeznek szupererővel, de képesek rendet tartani.

Jó hír a Bosszúállók rajongói számára, hogy az ABC-n futó széria első epizódját Joss Whedon rendezi, illetve minden egyes epizódot felügyel majd, ráadásul az „egyszerű” S.H.I.E.L.D. ügynökök mellett szuperhősök és ismert karakterek cameojára is számíthatunk majd. Az első, mindössze fél perces kedvcsinálóban például Fekete Özvegy is feltűnik egy rövid snitt erejéig, a titokzatos megmentő pedig valószínűleg Luke Cage lesz. Ha ez igaz, a sorozat akár fel is vezetheti a hős saját, önálló moziját – persze mindez nem több puszta feltételezésnél. Korábban Robert Downey Jr. is jelezte a közönség felé, hogy nyitott a sorozat irányába, illetve az Agents of S.H.I.E.L.D. egyik vírusmarketingjében Hulk is feltűnt. Íme az ízelítő:

Az ABC már be is rendelte az első évadot, ami 2013 szeptemberétől lesz látható a csatornán és előbb-utóbb remélhetőleg hazánkba is elér. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)