Hirdetés

Akár harmadszorra is csúszhat az új James Bond film

|

Elképzelhető, hogy még 2021 tavaszán sem ülhetünk majd be a 25. James Bond mozira, még többet késhet a Nincs idő meghalni.

Hirdetés

Eredetileg ugyebár 2020 áprilisában mutatták volna be Daniel Craig utolsó Bond moziját, a Nincs idő meghalnit, de a koronavírusjárvány első hulláma közbeszólt. A filmet első körben idén novemberre csúsztatták, de végül a második hullám hatására egészen 2021 áprilisáig tolták a premiert, ez kereken egy év késést jelent az eredeti bemutatóhoz képest. Most viszont arról érkeztek beszámolók, hogy végül a jövő áprilisi céldátumot sem sikerül tartani. Ez a harmadik halasztást jelentené.

Természetesen az esetleges döntés mögött meghúzódó indok most is a járványhelyzet, illetve az, hogy az emberek egészen egyszerűen nem akarnak moziba menni, még akkor sem, ha tavaszra enyhül a helyzet.

Hirdetés

Variety értesülései szerint a stúdió demográfiai kutatásokat végzett, ezekből pedig azt az információt szűrték le, hogy a 25. James Bond film potenciális nézőközönségét jelentő csoportok a pandémia miatt egyelőre nem szívesen tennék be a lábukat egy moziterembe. Az MGM mindenképp mozis bemutatót szeretne, nem akar streamingplatformokhoz nyúlni.

Így viszont elképzelhető, hogy nem merik bevállalni a tavaszi premiert - a Nincs idő meghalni lenne gyakorlatilag 2021 egyik első valóban grandiózus blockbuster filmje (előtte azért még érkezik egy Morbius és egy The King's Man, de ezek kisebb költségvetéssel rendelkeznek, a Nincs idő meghalni 250 millió dollárból forgott) az efféle merészség pedig a Tenet példájából kiindulva nem feltétlenül kifizetődő. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)