Hirdetés

Akár így is kinézhetett volna Ironheart a Fekete Párduc 2-ben

|

Vasszív végül nem ezt a dizájnt kapta, de mi bőven ki lettünk volna vele békülve a Black Panther: Wakanda Foreverben.

Hirdetés

Cseppet sem egyszerű megálmodni, hogyan adaptálják egy filmben vagy épp sorozatban a képregények népszerű szuperhőseit, mennyit emeljenek át a karakterek eredeti jelmezéből és mit újítsanak esetlegesen rajtuk. A Fekete Párduc 2-ben ráadásul nem csak a címszereplő hacukája kapcsán kellett ezen agyalnia a Marvel kreatív elméinek, hiszen itt debütál Ironheart, azaz Vasszív is, aki a film végén egy elég menő páncélt kapott.

Végül Phil Saunders álmodta meg azt az Ironheart MK. 2-es páncélt, amit a kész filmben a mozinézők is láthattak, de előtte nem túl meglepő módon több más koncepció is versenyben volt, például Adi Granov ötlete.

Hirdetés

Granov saját Instagram-oldalán osztotta meg az alábbi korai vázlatrajzot, ami végül elvérzett már a tervezési fázisnál, pedig egészen jól néz ki az általa megálmodott Vasszív is. A dizájn teljesen futurisztikus, ugyanakkor talán kevésbé érvényesül rajta a "manga hatás", mint a végleges verzión.

A Fekete Párduc 2-ről készült kritikánkat itt tudjátok megnézni, ha esetleg még nem láttátok volna:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)