Hirdetés

Akár így is végződhetett volna a Star Wars: The Mandalorian 1. évada

|

A How It Should Have Ended YouTube-csatorna csapata ezúttal azt képzelte el, hogyan kellett volna befejeződnie a Star Wars: The Mandalorian sorozat első szezonjának.

Hirdetés

A How It Should Have Ended-rajongók pontosan tudják, hogy a YouTube-csatorna mögött álló gárda egyetlen filmet vagy sorozatot sem kímél, keményen oda szokott szúrni minden olyan produktumnak, amelyről videót készít. Könyörtelenül rávilágítanak a történetek esetleges üresen tátongó lyukaira, és ennek tükrében álmodják meg mókás módon azt, hogyan is kellett volna végződnie a sztorinak.

Ezúttal a Star Wars: The Mandaloriannek, egészen pontosan a Disney+-os sorozat első évadának estek neki egy hétperces videó formájában. A szinkronhangok persze most is zseniálisak, de nem csak ezért érdemes rábökni a Play gombra.

Hirdetés

Az alábbi videó szépen végigzongorázik a The Mandalorian első szezonjának összes epizódján, és remek alternatív megoldásokat kínál arra, hogyan is alakulhatott volna a sztori. Dőljetek hátra, élvezzétek, és ami nagyon fontos, még akkor se vegyétek a szívetekre ezeket a fricskákat, ha történetesen imádjátok a sorozatot. Móka az egész, nem több.

A The Mandalorian hamarosan kezdődő második évadához egyébként nemrég érkezett pár egészen jó karakterposzter is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)