Hirdetés

Kiderült, mikor láthatjuk a mozikban a Thor: Ragnarök rendezőjének Akira filmjét

|

Taika Waititi dolgozik a népszerű mangán alapuló mozin, aminek a megjelenése sajnos még egy kicsit odébb van.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Warner Bros. élőszereplős filmet készít az Akira című mangából, de egyelőre elég keveset tudunk a projektről, azt leszámítva persze, hogy ki rendezi. Konkrét részleteket még mindig nem kaptunk, de legalább már tudjuk, mikor nézhetjük meg a filmet.

Hirdetés

A The Wrap jelentése szerint az élőszereplős Akira 2021. május 21-én kerül a mozikba, tehát még elég sokat kell várnunk a premierre. Persze kérdéses, hogy megéri-e a várakozás, hiszen az elmúlt években megjelent, mangákból és animékből készült adaptációk nem sikerültek túl fényesen, úgyhogy a rajongók joggal aggódhatnak Waititi projektje miatt.

Picit javít a helyzeten, hogy a filmet az eredeti manga írója, Katsuhiro Otomo is támogatja, azzal a feltétellel, hogy a munkálatok megkezdése előtt ellenőrizheti a forgatókönyvet, tehát remélhetőleg ezúttal egy korrekt adaptációt kapunk.

Ti várjátok már az Akira filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)