Hirdetés

Akkor most ki is alakította a The Book of Boba Fett legnagyobb meglepetésszereplőjét?

|

Igazi cameocunami lett a The Book of Boba Fett legújabb része, az egyik karakter pedig sokaknak fejtörést okozott.

Hirdetés

A fináléhoz közeledve maximális fordulatszámra kapcsolt a The Book of Boba Fett, elképesztően sok cameót sűrítettek a legutóbb, szám szerint hatodik epizódba. Az alábbiakban ezekről lesz szó, szóval aki érzékeny a spoilerekre, annak most még van ideje bekapcsolni a térhajtóművet, és más olvasnivaló után nézni a GSO-n.

Az új részben Boba csak pár pillanatra bukkant fel (az előzőben ugyebár még ennyi ideig sem), a fókusz ismételten Mandón volt, illetve Grogun, aki jelenleg Luke Skywalker mester első tanítványaként sajátítja el az Erő fortélyait. Mellettük megjelent még újra Ahsoka Tano (Rosario Dawson) és Cobb Vanth (Timothy Olyphant), illetve a rész végén egy újabb olyan karakter, akit korábban csak animációs sorozatokban láthattunk: Cad Bane.

Hirdetés

Alapvetően a legnagyobb durranás kétségtelenül Cad Bane megjelenése volt, aki látszólag pontot tett Cobb Vanth pályafutásának végére, de a rangókat úgy tűnik, hogy még a duros fajba tartozó fejvadász debütálásánál is jobban izgatja az, hogy ki és "hogyan" alakította Skywalker mestert. 

Luke Skywalker ebben a formában először a The Mandalorian második évadának végén tűnt fel, akkor vette magához a kis Grogut. Itt Max Lloyd-Jones alakította őt, nem kevés CGI utómunka mellett. Most viszont más volt a helyzet. A The Book of Boba Fett hatodik részének stáblistáján Mark Hamill neve jelenik meg (miközben Luke-ról és Groguról láthatunk egy concept artot), később pedig Graham Hamilton nevét láthatjuk, mint "Performance Artist -Jedi", majd Scott Langet, mint "Stunt Double - Jedi". 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha maradtak annál a technológiánál, amit a The Mandalorian estében használtak (és miért ne tették volna), akkor mindez a gyakorlatban úgy zajlott le, hogy a színészek eljátszották a jeleneteket, majd deepfake és egyéb technológiákkal elvégezték a megfiatalítást, illetve az "arccserét", végezetül pedig teljesen digitális módon előállították Luke hangját. Több mint valószínű, hogy a munkálatokban részt vett az a Shamook nevezetű YouTuber is, aki elkészítette "saját" Luke Skywalkerét a The Mandalorian második évadzárója kapcsán, ez pedig olyan jól sikerült, hogy a Lucasfilm egyből alkalmazta őt.

Érdekesség egyébként, hogy az előbb említett Max Lloyd-Jones sem maradt ki teljesen a The Book of Boba Fettből, mivel ő alakította az ötödik részben az Új Köztársaság egyik X-Wing vadászgépének pilótáját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)