Hirdetés

Akkora siker lett, hogy két folytatást is kap a Különösen veszélyes bűnözők

|

A Netflix a sikerre való tekintettel zöld utat adott Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot következő kalandjainak is.

Hirdetés

Sorozatok tekintetében a Squid Game tarolt a Netflixen, a filmek kategóriájában viszont Dwayne "The Rock" Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds közös akciózása döntött meg minden létező rekordot, legalábbis a streamingszolgáltató bevallása szerint. Ennek ellenére kritikai szempontból megosztó lett az alkotás: egyesek ártatlan szórakozásként tekintettek rá, mások buta fércműnek tartották, de az biztos, hogy a Különösen veszélyes bűnözőket rendező Rawson Thurber Marshallnak nem kell félnie attól egy darabig, hogy munka nélkül marad. Bár korábban elárulta, hogy ő szívesen készítene egy Hulk vs. Wolverine mozit, a Netflixnek más tervei vannak vele. 

Hirdetés

A Deadline jelentése alapján két folytatás is zöld lámpát kapott, ráadásul mindhárom sztár, valamint Thurber is vissza fognak térni a második és a harmadik részre. A következő film forgatása valamikor 2023-ban veheti kezdetét, és állítólag Thurber már írja is a forgatókönyvet. 

A rendező tavaly az Empire magazinnak beszélt arról, hogy milyen nagyszerű élmény volt a forgatás a három világhírű színésszel, és mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy ott lehetett Deadpool, Wonder Woman és Black Adam találkozásánál. Thurber úgy véli, hogy a kémia nem az írás vagy a rendezés függvénye, hanem a szereposztásé, ezek a srácok pedig nagyon különlegesek ebben. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hogy mennyire népszerű a Különösen veszélyes bűnözők, azt jól mutatja, hogy Dwayne Johnson egyik tweetje szerint tizenegy nap alatt 392 millió megnézett órát tudott felmutatni a film. Reméljük, hogy a siker ellenére Thurber most tesz egy kis kitérőt, és a Netflixnél maradva elkészíti a The Division filmváltozatát is, mi ugyanis már nagyon várjuk

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)