Hirdetés

Al Capone életéről forgat filmet a Fantasztikus Négyes rendezője

|

Josh Trank karrierje mélyrepülésbe kezdett a csúfosat bukó szuperhősfilm után, de ezzel a projekttel remélhetőleg sikerül visszatérnie.

Hirdetés

A legutóbbi Fantasztikus Négyes filmet minden idők legrosszabb szuperhősös filmjei közt tartják számon, így nem csoda, hogy a filmet rendező Josh Tranktől a Star Wars spin-offok rendezési jogát is rövid úton elvették.

A rendező most egy komoly projekttel térhet vissza, ő írja és rendezi ugyanis az Al Capone életéről szóló filmet, ami Fonzo címmel kerül majd a mozikba. Már a főszereplőt is sikerült megtalálni, a világ leghíresebb gengszterét nem más játssza majd, mint Tom Hardy.

Hardy legutóbb a Legends című filmben nem egy, hanem rögtön két gengszert is eljátszott, úgyhogy valószínűleg nem esik majd nehezére visszarázódni ebbe a szerepkörbe. Mivel a kedvenc színészemről van szó, csak remélni tudom, hogy nem rontják el a filmet, mert az egyikük karrierjének sem tenne jót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)