Hirdetés

Alakul a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim stábja

|

Megvannak az első nevek, akik biztosan részt vesznek a projektben.

Hirdetés

Újabb produkcióval bővül A Gyűrűk Ura univerzum. A The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim egy anime lesz és a tervek szerint 2024 áprilisában kerülhet a mozikba, a New Line Cinema és a Warner Bros. Animation révén. A történet századokkal játszódik Peter Jackson trilógiája előtt és most már azt is tudjuk, hogy kik fogják kölcsönözni a hangjukat a filmben feltűnő karaktereknek.

Hirdetés

A The War of the Rohirrim főszereplője pedig Rohan aktuális királya, Pörölykezű Helm lesz. Maga a cselekmény azt fedi le, hogyan jött éltre A Gyűrűk Ura: A két torony mozifilmben is látott Helm-szurdoki erőd.

A produkcióban már biztosan közreműködik Luke Pasqualino (Snowpiercer), aki Wulf hangja lesz, Gaia Wise (A Walk in the Woods), ő lesz Hera, Hammerhand lánya, aki az ellenállást vezeti, Shaun Dooley (Hivatali titkok), Lorraine Ashbourne (Bridgerton), Janine Duvitski (Az új világ), Benjamin Wainwright (Lángoló világ) és Michael Wildman, akit például a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-ból ismerhettek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A The War of the Rohirrim producere az Oscar-díjas Philippa Boyens lesz, mellette pedig visszatér több stábtag az eredeti trilógiából, mint például Alan Lee és Richard Taylor, továbbá a méltán híres Tolkien illusztrátor, John Howe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)