Hirdetés

Alaposan átrendeződött a Netflix hazai toplistája, de egy sorozat erősen tartja magát

|

A Top 10 legnézettebb széria közé egy korábbi HBO Maxos sorozat is befutott, nem csoda, hiszen remek alkotásról van szó.

Hirdetés

Azt már múlt héten is megírtuk, hogy Griselda Blanco után az Egy nap című romantikus sorozat vette át a vezetést a magyar Netflix-nézők körében, és láthatóan a romantikus láz nem akar alábbhagyni, ezen a héten is még a David Nicholls regényéből készült adaptáció vezeti a listát. Az már sokkal érdekesebb, hogy Az utolsó nindzsaklán máris a második helyre küzdötte fel magát, és hogy a toplistán azonnal megjelent debütálása után a Harcos című sorozat, amely már jó ideje elérhető volt az HBO Maxon is.

Eredeti címén a Warrior egy amerikai akció-drámasorozat, amelyet 2019. április 5-én mutattak be eredetileg a Cinemaxon. Érdekessége, hogy Bruce Lee eredeti koncepcióján alapul, mind történetében, mind harcjeleneteiben kimagasló alkotás, sajnos éppen nagyon úgy fest, hogy 3 évada után nem kap folytatást, pedig abszolút megérdemelné. Ha eddig nem volt meg, azonnal kezdjétek el nézni, megéri!

Hirdetés

Íme ezen a héten a hazai Netflix nézettségi toplista hazánkban:

  1. Egy nap
  2. Az utolsó nindzsaklán
  3. Griselda
  4. Vak szerelem 6
  5. Alfahímek
  6. Az újonc
  7. Harcos
  8. Nem versz át
  9. Luz: A szív ragyogása
  10. Baby Bandito

Ti mit daráltok éppen Netflixen? Osszátok meg velünk, egymással!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)