Hirdetés

Alec Baldwin a Rust balesetéről: "Nem húztam meg a ravaszt"

|

Tévés interjúban mesél a tragikus kimenetelű balesetről a színész-producer.

Hirdetés

Az októberi halálos baleset óta, ami a Rust című film forgatásán történt, Alec Baldwin igyekezett kerülni a nyilvánosságot, most viszont tévéinterjút adott, hogy megoszthassa a világgal saját álláspontját a történtek kapcsán.

A beszélgetést készítő ABC News csatorna igazi szenzációt szeretne faragni Baldwin megszólalásából, így csütörtök este főműsoridőben vetítik majd (utána a Hulura is felkerül), ennek felvezetéseként pedig egy előzetesben villantották meg a színész néhány fontosabb megszólalását.

Hirdetés

A tegnap kiadott videóban Baldwin természetesen ismét kiemelte, hogy Halyna Hutchins rendkívül nagy megbecsülésnek örvendett a szakmájában, és mindenki szerette, aki dolgozott vele. Egy rövid snitt erejéig azt is láthatjuk, ahogy a színész zokogni kezd, visszagondolva a tragédiára. A legfontosabb állítását arra a kérdésre adta válaszként, amiben az interjút készítő George Stephanopoulos felveti, hogy a forgatókönyv szerint nem kellett volna meghúznia a ravaszt Baldwinnak.

"A ravasz nem is került megh... én nem húztam meg a ravaszt! (...) Én sosem húznám meg a ravaszt, miután ráfogtam valakire egy fegyvert"

- mondta a 63 éves színész.

Az előzetesből kiderül továbbá, hogy Stephanopoulos rákérdez, hogyan kerülhetett éles töltény a fegyverbe (igaz, erről Baldwin azt állítja, egyszerűen nem tudja), illetve arra, mit szól kollégája George Clooney kijelentéséhez, aki elmondása szerint maga is ellenőrizni szokta a kezébe adott lőfegyvereket. Végül saját érzéseiről is mesél majd a tragédia középpontjában álló színész, aki rögtön igennel válaszol a kérdésre, hogy a Rust forgatásán történt tragédia-e a legrosszabb dolog, ami valaha vele történt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az interjúnál lehet, hogy többet tudunk majd meg a tragikus kimenetelű napról a nyomozásnak köszönhetően, ami kapcsán nemrég egy új házkutatási végzést is kiadott az illetékes seriffhivatal. Ettől azt remélik, fényt derít az éles lőszerek eredetére. A hírek szerint a fegyvermester édesapja - aki maga is a lőfegyverek szakértője és többször oktatott színészeket régi pisztolyok használatára - korábban egy képzési eseményre kölcsönadott éles lőszert egy kollégájának, amiket aztán nem kapott vissza. Mivel a hatóságok az ő egyik ingatlanját vizsgálják át, úgy tűnik, azt feltételezik, tőle származhatott az éles töltény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)