Hirdetés

Lenyűgöző sci-fi rajzok, amikből film lehetett volna

|

Rengeteg művész dolgozik egy-egy nagyobb produkció hátterében, és pont ezért sajnos nem mindegyik elkészült anyag kerül felhasználásra. Alexander Mandradijev képeit látva azt kívánjuk, bárcsak születne belőlük valami.

Hirdetés

Alexander Mandradjiev egy Los Angelesben élő művész, aki filmeken és játékokon is dolgozik. Manapság a legtöbb rajzoló minden eszközét arra használja, hogy letisztult szépséget produkáljon.

Emberünk művei nem ilyenek: többségük sötét és mocskos. Alexander munkáiban talán az a legszebb, hogy milyen tökéletesen tudja megragadni a valóságot a sci-fi témájú művészi anyagain. A lent látható képek egyébként mind olyanok, melyeket ’70-es és ’80-as évek filmjeihez készített, de nem használták fel őket. A képekre kattintva megnézhetitek a nagyfelbontású változatokat.

Mi legszívesebben kidekorálnánk velük a szerkesztőségünk falait. Nektek hogy tetszenek Alexander Mandradjiev képei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)