Hirdetés

Alfred Molina visszatér a Pókember 3-ban Doktor Octopus szerepében

|

A színész a 2004-es Pókember 2-ben játszotta Otto Octaviust, és hamarosan újra láthatjuk őt a vásznon.

Hirdetés

Egyre hihetőbbnek tűnnek azok az értesülések, amik arról szólnak, hogy minden eddigi filmes Pókember univerzumot összemosnak majd a Pókember 3-ban. Bár ezt korábban a Sony cáfolta, feltehetően csak húzni akarták az időt.

Egyébként is, már az MCU-ban sem tabu a multiverzum, így itt a remek alkalom, hogy Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókembere együtt csatázzon, és ha már ők összeállnak, ellenfeleiket is szívesen látjuk.

Variety értesülései szerint Alfred Molina fogja játszani Doktor Otto Octaviust a 2021. december 17-ére tervezett filmben. További részlet egyelőre nem ismert, azt sem tudni, más visszatérésére számíthatunk-e.

Hirdetés

Ugyanakkor az majdnem biztos, hogy Jamie Foxx is szerepelni fog a Pókember 3-ban, mint Electro. Őt a Csodálatos Pókember 2-ben láthattuk korábban, ez is csak ráerősít a fenti gyanúra Molina mellett.

Ha minden jól megy, a Marvel Filmes Univerzum következő fázisa 2021. május 7-én indul a Fekete Özveggyel, amit a Shang-Chi és az Örökkévalók követnek, és ezután jön a Pókember 3, remélhetőleg a koronavírus már nem áll az útjába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)