Hirdetés

Alice Tükörországban - a Kalapos életre kel

|

Johnny Depp és a Disney egy igencsak sajátos módját választották annak, hogy az Alice Tükörországbant reklámozzák.

Hirdetés

A temérdek szuperhős és világpusztító mozi mellett azért érkeznek idén hagyományosabb mesék is, már amennyiben annak lehet nevezni az Alice Csodaországban még inkább LSD-mámorosnak ígérkező folytatását. Talán éppen ezért is érezte azt a Disney, hogy egyedi módon promózza a közelgő filmet.

Történt ugyanis, hogy a kaliforniai Disneyland rajongóit váratlan meglepetés érte. Az még nem meglepő, hogy az élményparkban a film digitális plakátjai néznek vissza az emberre, de az már annál inkább, ha a Johnny Depp alakította Bolond Kalapos vissza is köszön és leáll csevegni az egyszeri látogatóval. Deppet ugyan rendre szidalmazzák, hogy talpig smink karaktereiből már ki se látszik és át ment ripacsba, az ilyen közvetlen megnyilvánulásaiért továbbra sem tudunk igazán haragudni rá, ahogy egy életre szóló meglepetéssel ajándékozza meg a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Mindezt a fenti videóban ti is megnézhetitek. 

A folytatásban Depp mellett szinte mindenki visszatér, például a címszereplőt alakító Mia Wasikowska, vagy Helena Bonham Carter, míg az újak között köszönthetjük Andrew Scottot, a Sherlock Moriartyját, vagy a főgonosz szerepében Sacha Baron Cohent. Az első részt jegyző Tim Burton - aki anno az Avatar sikerét lovagolta meg és keresett több mint 1 milliárd dollárt vele a Disneynek - a folytatásból csak producerként veszi ki a részét. Helyére az a James Bobin ült, aki a Muppets mozifilmet, valamint a Men in Black/Jump Street crossovert, az MiB 23-at fogja dirigálni. Az Alice Tükörországban odakint május 27.-én, az X-men: Apokalipszissel egy időben debütál, hozzánk viszont két héttel később érkezik. Szomorú apropója, hogy ez lesz a januárban elhunyt Alan Rickman utolsó filmje, aki eredetiben ezúttal is a Bölcselőt szólaltatta meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)