Hirdetés

Az Alien: Covenant 12 törölt és bővített jelenettel tör be az otthonodba

|

Az Alien: Covenant augusztus elsején jön Digital HD verzióban, kicsit később pedig Blu-rayben is befut, aminek köszönhetően még több rettegést kapunk majd.

Hirdetés

A Collider jelentése szerint az Alien: Covenant DVD, Blu-ray és Digital HD kiadásaiban több hátborzongató jelenet is vár majd ránk, melyeket kivágtak a moziban látott verzióból. A Covenant bár nem lett tökéletes, egy érdekes és rémisztő mozi volt, így alig várjuk, hogy lássuk a kimaradt képkockákat.

A hazavihető verzióban a következő jelenetek is benne lesznek (aki még nem látta a filmet annak erősen spoileres lesz a lista):

Prologue (Bővített)
Walter in Greenhouse (Törölt)
Oram and Daniels (Bővített)
Walter Visits Daniels (Törölt)
Daniels Bedroom Flashback (Törölt)
Jacob's Funeral (Bővített)
Ledwards Fall (Törölt)
Crossing the Plaza (Bővített)
Daniels Thanks Walter (Törölt)
Rosenthal Prayer (Törölt)
Walter Reports Back (Törölt)
Stairs to Eggroom (Bővített)

A DVD, Blu-ray és Digital HD kiadások számtalan extrával lesznek még felszerelve, mint például különleges bemutatkozók a karakterektől, művészeti anyagok, és rendezői kommentár sáv Ridley Scott-tól.

A Digital HD verzió augusztus elsején jelenik meg, míg a fizikai DVD és Blu-ray lemezeket augusztus 15-től lehet majd megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)