Hirdetés

Animációs Alien sorozat debütálhat még idén tavasszal

|

Sőt, a legutóbbi híresztelések alapján R-besorolást kaphat.

Hirdetés

Az Observer legfrissebb információ alapján már készül egy új Alien széria, amely története az Alien: Isolation játékon alapul.

Hirdetés

A híresztelések szerint a hét epizódosra tervezett animációs sorozatot az Axis Animation készíti, ez a csapat korábban az Isolation effektjein is dolgozott. A tapasztalt stúdió korábban is készített animációs trailereket és kisfilmeket, és többek között a Halo sorozaton, a Sucker Punch filmen, a Fable Legendsen, az Infinity Blade: Originsen és a Need for Speed Rivalson is dolgoztak.

Az Isolationhöz pedig az Axis készítette például az Improvise című trailert is.

Az Observer információi szerint a sorozat várhatóan április elején debütálna, de egyelőre hivatalos forrásból nem érkezett bejelentés a projektet illetően.

Ti szívesen megnéznétek egy animációs Alien sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)