Hirdetés

American Sniper trailer - hogyan sokkoljunk egyetlen lövés nélkül?

|

Clint Eastwood ezúttal háborús filmmel jelentkezik, amelynek főhőse Amerika egyik legkiválóbb mesterlövésze. A trailer is kiborító már.

Hirdetés

Clint Eastwoodot a legtöbben színészként kedvelik, pedig rendezőként is sikeres, elég csak olyan alkotásokra gondolni, mint a Titokzatos folyó, a Gran Torino, a Levelek Ivo Dzsimáról vagy az Elcserélt életek. Az impozáns, de közel sem teljes felsoroláshoz jövőre újabb film csatlakozhat.

Az American Sniper valódi személyen, igaz történeten alapuló sztorijának főhőse Chris Kyle (Bradley Cooper), aki az amerikai hadsereg leghalálosabb mesterlövésze volt és többek között Irakban teljesített szolgálatot. Eastwood háborús filmje az első előzetes alapján Kyle magánéletébe is betekintést enged, és már most biztos: ez nem az a film lesz, ahol az üres hősködés kerül előtérbe. Hogy mire gondolunk? Tessék megnézni az alábbi trailert.

Az American Sniper a tengerentúlon 2015. január 16-án mutatkozik be, hazai forgalmazó még nincs, de melegen ajánljuk, hogy legyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)