Hirdetés

Napi büntetés: amikor teljesen feleslegesen cenzúrázzák a Polgárháborút

|

Vannak filmek, amikből annyira nem hiányzik a cenzúra, viszont ha beleerőlteted, attól egészen más lesz a sztori.

Hirdetés

Az, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháború bakiparádé vicces lesz, nem kérdés, de mi lesz akkor, ha elvetemült rajongók kezébe adjuk a filmet? Egészen megváltozik a történet üzenete, amit csak a teljesen indokolatlan cenzúra torzít el.

Nem biztos, hogy túlságosan gyerekebarát a fenti videó (bár minden ki van cenzúrázva), de aki érti a lényeget, annak már úgyis mindegy. A legnagyobb bajom csak az, hogy ha legközelebb megnézem a filmet már teljesen más okból fogok röhögni a poénokon.

Aki lemaradt volna a Polgárháborúról, az szeptember elején megvásárolhatja majd a filmet Blu-Rayen, Digital HD-ban, és normál DVD-n. Aztán próbáljátok nem belehallani a fentieket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)