Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - végre kiderült, kit játszik Martin Freeman

|

A Hobbit sztárja egy kifejezetten érdekes szerepben tűnik majd fel.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Hobbit trilógiában Bilbót alakító Martin Freeman felbukkan majd az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, eddig azonban nem volt ismeretes, hogy pontosan milyen szerepkörben is keveredik Tony Stark és Steve Rogers összetűzésének közepébe.

Most nyilvánosságra hozták, hogy Freeman karaktere nem más lesz, mint Everett Ross. A képregényolvasóknak ismerős lehet a figura, ő ugyanis az Egyesült Államok wakandai konzulja, így közeli kapcsolatot ápol Black Pantherrel. A filmben ezt kicsit átalakítják, Ross ugyanis a Joint Counter Terrorist Center tagja lesz.

A karakter kilétét tekintve elég valószínű, hogy Freeman az önálló Black Panther filmben is felbukkan majd. Ami érdekessé teszi az egészet, hogy a most megjelent képen Freeman Emily Van Camp karakterével látható, aki egy SHIELD ügynököt játszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)