Hirdetés

Egy napig ingyen tölthető az Amorf Ördögök összes száma

|

Legálisan persze. Ha esetleg valaki az Amorf Ördögök műfaját kedveli, ma érdemes töltögetnie kicsit. Csak 800 mega.

Hirdetés

A magyar alternatív zenei élet egyik nagyöregjének számító együttes, az Amorf Ördögök néhány év kihagyás után ismét játszik néhány koncertet, ennek kapcsán pedig egy rövid időre nem csak az új rajongóknak kedveskednek, hanem valószínűleg néhány új hallgatóhoz is eljutnak egy szimpatikus gesztussal.

Péterfy Bori, Tövisházi Ambrus és Tariska Szabolcs tudják jól, milyen hatása van a digitális kultúrának a zenei szokásainkra is, és míg egy interjúban nemrég azt mondták, hogy a kilencvenes években valószínűleg annak is köszönhetően lettek népszerűek, hogy még nem lehetett a YouTube-on fellelhető videókkal helyettesíteni a koncertjeiket, mára egy abszolút a digitális terjesztés korának megfelelő promóciót dobtak be.

Egyetlen napra teljesen ingyen letölthetővé tették az egész diszkográfiájukat, amin nem csak a profibb felvételek hallhatóak: "a békés számok mellett a brutál zajzenés első kazetták is szerepelnek, vigyázzatok!" - áll a figyelmeztetés a zenekar Facebook-oldalán. (Én még voltam gimis Amorf koncerten, mivel egy suliba jártunk, tényleg óvatosan közelítsetek azokhoz - HP)

Magát a gyűjteményt erről a linkről tudjátok letölteni teljesen ingyen, több mint 800 MB-ről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)