Hirdetés

Andrew Garfield benne lenne a Csodálatos Pókember folytatásában, a közönség követeli

|

A rajongók minden elérhető platformon a folytatásért esedeznek, és a színész is megszólalt az ügyben.

Hirdetés

Ha még nem láttad a Pókember: Nincs hazautat, akkor most szólunk még gyorsan, hogy ez a hír spoileres!

Andrew Garfield hónapokig próbálta meggyőzni a sajtót arról, hogy őt ugyan nem keresték az új film kapcsán, aztán mégis csak átlépett egy portálon a Nincs hazaút felénél. A Csodálatos Pókember univerzum sztárja nem csak vendégszereplőként érkezett: komoly része volt a történetben és a film egyik legérzelmesebb jelenetét is neki köszönhetjük.

Hirdetés

A történtek után nyilván mindenki hallani akarta, hogy milyen volt Andrew élménye az MCU-val, és a Variety írói el is kapták a színészt pár kérdésre.

"Őszintén nem számítottam rá, hogy valaha újra eljátszhatom majd Peter Parkert. Én tényleg örültem, hogy újra csak egy rajongó lehetek a sok között. Aztán jött a telefon Amy Pascaltól, Kevin Feige-tól és Jon Wattstól az ötlettel. Tagadhatatlanul izgatott lettem. Elképesztően szórakoztatónak és érdekesnek tűnt. Pókember rajongóként már az is elképesztőnek hangzott, hogy a három Pókember együtt szerepelhet."

A jelek szerint Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguire között komoly testvéri kapcsolat alakult ki.

"Sokat beszélgettünk arról, hogy mentorai lettünk egymásnak, hogy testvérekké váltunk, és hogy milyen érzés a bátyónak, az öcsinek vagy a középső gyereknek lenni. Pókember alapvetően egyedül van az érzelmi élményeivel, de mi történik, ha ez megváltozik, és rájön, hogy sosem volt egyedül, és ott vannak ezek a testvérei, akik ugyanazokon mentek keresztül? Ez egy komoly spirituális utazás."

A Pókember: Nincs hazaút után a rajongók persze azonnal rászabadultak a közösségi oldalakra, és egy Csodálatos Pókember folytatást követeltek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Andrew Garfield szériája 7 évvel ezelőtt véget ért, és a karakter sosem kaphatott igazi lezárást. A Sony akkor úgy döntött, hogy inkább becsatlakoznának az MCU-ba és ehhez egy új Pókembert kerestek. Most viszont, a Pókverzum utáni világban semmi akadálya nincs egy folytatásnak. Ezzel Andrew is egyetért.

"Abszolút nyitott vagyok rá, hogy minden összeáll. Peter és Pókember élete a többség szolgálatáról szól"

Egyelőre nem tudunk konkrét tervekről a stúdió részéről, de látva a lelkesedést, nem lennénk meglepődve, ha ez hamar megváltozna.

Ti mit szólnátok egy Csodálatos Pókember 3-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)