Hirdetés

Andrzej Sapkowski már látta a Vaják 2. évadát, és elmondta, mit gondol róla

|

A Vaják könyvek írója a második szezont követően is megosztotta véleményét.

Hirdetés

Sapkowski köztudottan nem rajongott az ötletért, hogy könyveiből videojáték készüljön, nem is hitt a CD Projekt RED sikerében, és később nehezen békélt meg tévedésével, de a The Witcher 3-at követően kölcsönösen előnyös megállapodást kötött a fejlesztőkkel, és legalább azt elismerte, hogy a játékok magas minőségűek. Azért ahhoz tartja magát, hogy a regények miatt volt irántuk nagy az érdeklődés, nem pedig fordítva.

A szintén nagy sikerű Netflix-sorozat teljes mértékben Sapkowski műveire épül, az író pedig már az első évadnál is jelezte, hogy elégedett.

Hirdetés

A hivatalos The Witcher Twitter-csatornán megjelent idézet szerint a második is tetszett neki.

"Gratulálok Laurennek és csapatának kiváló munkájukért. A könyveimet adaptálni nem egy egyszerű feladat. Örömmel néztem [a második évadot], és remélem, a harmadik még jobb lesz."

- nyilatkozta.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Vaják (vagy a The Witcher) második évada december 17-étől lesz elérhető a Netflixen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)