Hirdetés

Anne Hathaway háromujjú boszorkányként tombol a The Witches első előzetesében

|

Robert Zemeckis készíti a Boszorkányok remake-jét, ami az HBO Maxen fog debütálni. Ennek érkezett meg most az első előzetese, amit nálunk természetesen magyar felirattal nézhettek meg.

Hirdetés

Biztosan akadnak még közületek páran, akik emlékeznek az 1990-ben bemutatott, Roald Dahl gyerekkönyvén alapuló Boszorkányokra, Nicolas Roeg filmjére, ami családi kalandfilmnek talán egy picit túlzottan félelmetesre sikerült, de kétségtelenül nagy rajongótáborra tette szert, szerették a nézők. Nos, 30 évvel később most ennek a filmnek a remake-je készül el, az újragondolást pedig nem más, mint Robert Zemeckis szállítja nekünk, ő ült a rendezői székbe.

Nem kis sztárokat sikerült szerződtetni az új The Witches mozihoz, ami az HBO Max streamingplatformon debütál majd az Egyesült Államokban 2020. október 22-én. A nemzetközi porondra október 28-én érkezik, de a magyar premierről egyelőre nem lehet semmit sem tudni. 

Hirdetés

Az eredeti filmben Anjelica Huston alakította a főboszit, őt most Anne Hathaway váltja. A kaland helyszínéül szolgáló szállodát igazgató vezető Mr. Stringert három évtizede mindenki Mr. beanje, Rowan Atkinson játszotta el, ezt a szerepet ezúttal Stanley Tucci kapta. Végezetül a főhős kisfiú Jahzir Kadeem Bruno lett, nagymamája nem más, mint Octavia Spencer narrátorként pedig Chris Rock meséli el az egész sztorit.

A 2020-as The Witches első előzetesét természetesen magyar felirattal felvértezve nézhetitek meg YouTube-csatornánkon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)