Hirdetés

annie96 is typing... - íme az első WhatsApp horrornovella

|

Ugyan ma nem a rosáltatás világnapja van, azért egy ilyen különleges horror-thriller sztori mellett nem mehetünk el szó nélkül. Már csak azért sem, mert az egész a WhatsAppon történik.

Hirdetés

Most kivételesen nem attól lesz horror, hogy felvásárolta a Facebook, pusztán az ötlet zseniális, hogy milyen is egy kicsit paráztatós történetet WhatsApp kommentek segítségével elmesélni.

Hát nem semmi. A Stories for your Screen irodalmi blogon nemrég mejelent, Pascal Chatterjee nevével fémjelzett sztori egy éjszakai csetelés története, ahol hirtelen egy bizarr és egyre félelmetesebb helyzet kezd kialakulni, mi pedig az egészet a WhatsApp kommenteket olvasva ismerhetjük meg.

Az új kommentekhez folyamatosan kattintani kell, néha pedig várunk, amíg azt látjuk, hogy a szereplők gépelnek (nem véletlen a cím) - ez a késleltetett történetmesélési mód, valamint a "virtuális leskelődés" érzése egészen újfajta olvasói élményt nyújt. Spoilert nyilván nem akarok lelőni, szóval nem is mondok többet, essetek neki, alig pár perc, de megéri!

Annie96 is typing...

Ha pedig nem volt elég mára a rövid idő alatt bevitt borzongás, akkor érdemes megnézni a Lights Out című kétperces horrort is, para lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)