Hirdetés

Annyira izgalmasnak tartja a Marvel az MCU idővonalát, hogy kiadja könyvben az egészet

|

Rövidesen egy vaskos kiadványt lapozgatva idézhetik fel a rajongók a Marvel filmes univerzumának minden fontos eseményét.

Hirdetés

Idestova 15 éve óta épül a Marvel moziverzum, aminek a 2008-as Vasember alkotta az első tégláját, és jelenleg 32 bemutatott mozifilmből áll, miközben 8 másiknak már ismerjük a premierdátumát. Ráadásul ezzel még korántsem teljes a lista, hiszen ott vannak még az élőszereplős és animációs sorozatok is (eddig összesen 21-en), amelyek mind ennek az egyre szövevényesebb kirakósnak a részét képezik.

Rajongó legyen a talpán, aki fejben tudja tartani, hogy melyik szereplő mikor és hogyan mutatkozott be, mikor keresztezték egymás útját, csaptak össze, és egyáltalán hol helyezhetők el az idővonalon az egyes filmek eseményei.

Hirdetés

A Marvel is érzi, hogy szükségük lehet a nézőknek egy kapaszkodóra, ami segít nekik képbe kerülni, rávilágít az összefüggésekre és a nem mindig nyilvánvaló kapcsolatokra, ezért piacra a The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline című, kemény fedelű kötetet. Az október 24-én debütáló könyv, aminek a kézzelfogható változata 50, a Kindle-ös pedig 20 dollárba kerül, a Marvel szerint azoknak is segít felzárkózni, akik nem láttak minden filmet vagy sorozatot. És mivel a kiadvány vezérmotívuma az MCU idővonala, egyúttal azt a kérdést is megválaszolja, hogy milyen sorrendben érdemes nézni a filmeket. Ezt amúgy mi is megmondhatjuk, teljesen ingyen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)