Hirdetés

Annyira jól van Jeremy Renner, hogy már kész visszatérni az MCU-ba

|

Bizakodóan nyilatkozott, de persze a döntés továbbra is a Marvel kezében van.

Hirdetés

Jó hírekről számolhattunk be idén januárban, ugyanis egy év kemény küzdelem után Jeremy Renner visszatért, jelen pillanatban pedig a Kingstown polgármestere harmadik évadán dolgozik. A színész még tavaly január elején, hókotrás közben törte több mint 30 csontját, sokáig az is kérdéses volt, hogy életben marad-e egyáltalán. A felépülése azonban ezt követően jól haladt, ezzel pedig nem csak Kingstownba, de akár a Marvel filmes univerzumába is ellátogathat..

Renner 2012 óta formálja meg Sólyomszem karakterét az MCU-ban, így csak idő kérdése volt, hogy felmerüljön a visszatérése. A téma egy nemrégiben vele készített interjú során került elő, ahol a szereppel kapcsolatban kifejezetten bizakodóan nyilatkozott.

Hirdetés

Egészen pontosan azt mondta:

"Én teljes mértékben benne vagyok. Elég erős leszek hozzá, az biztos. Mindenki eljött az ágyamhoz, és velem voltak a teljes felépülésem során, szóval... ha szeretnének, akkor én itt vagyok."

Persze ezek alapján még egyáltalán nincs garancia a visszatérésére, egyelőre még a stúdiónál pattog a labda, de a rajongók minden bizonnyal örülnének neki, ha Renner újból feltűnne a mostanában nem túl fényesen teljesítő MCU-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)