Hirdetés

Annyira örült a szerepének, hogy a sikeres casting hallatán elájult A Gyűrűk Ura sorozat színésznője

|

Morfydd Clark számára nagyon sokat jelentett, hogy megkaphatta az Amazon sorozatának egyik főszerepét.

Hirdetés

Nagyjából már csak egy bő hónapot kell várnunk, hogy közel öt évvel a televíziós jogok megvásárlását követően végre debütáljon A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi. A széria produkcióját hatalmas összegekkel támogatta az Amazon, és még a legelső epizód megjelenése előtt már berendelték a vezetők a második évadot, amelynek felvételei már idén zajlanak.

A J. D. Payne és Patrick McKay showrunnerek irányításával készülő A hatalom gyűrűiben számos olyan karaktert láthatunk, akiket már ismerhettünk az eredeti filmtrilógiából és a Hobbit mozikból is. Az egyik ilyen Galadriel, akit Morfydd Clark alakít.

Hirdetés

Clark hatalmas rajongója a Gyűrűk Ura franchise-nak, és roppant izgatott volt amiatt, hogy  kulcsszerepet vállalhat majd a produkcióban. A nemrégiben a Total Filmnek adott interjúban a színésznő elmondta, hogy nagyon várta a hírt annak idején arról, sikeres volt-e a casting. Az információ akkor jutott el hozzá, amikor Torontóban a David Copperfield rendkívüli élete stábjával egy Q&A eseményen vett részt.

Az alábbi videóban pontosan nem hangzik el, de a 16:25-ös időpont környékén látni, hogy valaki félrevonul a stáb tagjaitól. Ez volt Clark, aki próbálta feldolgozni a sikeres casting üzenetét.

A színésznő elmondta, hogy a rendezvényről a hír hallatán gyorsan ki kellett lépnie, ugyanis egyszerűen elájult, annyira örült annak, hogy szerepelhet a sorozatban. Clark eredetileg még nem is tudta, hogy melyik karaktert alakíthatja, az csak később derült ki, hogy Galadrielként számít rá a produkciós csapat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ettől függetlenül nagyon boldog volt, hogy csatlakozhatott a Gyűrűk Ura franchise-hoz, és még az Új-Zélandra való költözését is úgy intézte, hogy pontosan nem tudta, mi lesz a szerepe.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2022. szeptember 2-án debütál az Amazon Prime-on. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)