Hirdetés

Antonio Banderas elmondta, ki lehetne szerinte a következő Zorro – és erre tényleg nem számítottunk

|

Nagyon szívesen átadná a stafétát, ahogy anno ő is átvette Anthony Hopkinstól.

Hirdetés

2019-ben ünnepelte századik születésnapját Zorro, Johnston McCulley karaktere, akit a nézők már 1920-ban láthattak a vásznon. Több mint negyven film és tíz tévésorozat készült a maszkos igazságosztó főszereplésével, és részben róla mintázta Bob Kane 1939-ben bemutatott hősét, Batmant is.

Anthony Hopkins és Antonio Banderas az 1998-as Zorro álarcában játszottak együtt, amiben Hopkins az eredeti Zorrót, Don Diego de la Vegát alakította, utódját pedig Banderas formálta meg, aki aztán a 2005-ös Zorro legendájában is szerepelt. A napokban arról beszélt, hogy szívesen visszatérne egy olyan filmben, amiben ő is átadhatja helyét valaki másnak - jelöltje is van a szerepre.

"Ha felkérnének, hogy Zorrót alakítsam, azt tenném, amit Anthony Hopkins tett velem, és átadnám a stafétát."

Hirdetés

Úgy gondolja, tökéletes jelölt lenne Tom Holland, akivel az Unchartedben játszott együtt.

"Együtt játszottam vele az Unchartedben, annyira energikus és szórakoztató. Megvan benne az a bizonyos szikra is. Úgyhogy miért is ne?"

Még 2019-ben volt szó arról, hogy női főszereplővel szeretnék rebootolni a Zorrót, ami a modern időkben játszódhatna. Ebből máig nem lett semmi, és nem is biztos, hogy lesz valaha. Kíváncsian várjuk, ez valósul-e meg előbb, vagy Tom Hollandot láthatjuk majd kalapban és maszkban kardozni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)