Hirdetés

Aquaman - pozitívak az első vélemények

|

Lementek az első bemutatók a tesztközönség előtt, és egyelőre több néző is azt nyilatkozta, hogy pozitívan álltak fel a székből.

Hirdetés

A 2018-as év kemény lesz a képregény rajongók számára. A Marvel már most ránk dobta az év egyik legnagyobb címét a Black Pantherrel, amit hamarosan az Avengers: Infinity War és az Ant-Man and the Wasp követ.

Hirdetés

A DC is igyekszik hozni az elvárhatót, idén például egy Aquaman filmmel bővítik a saját filmes univerzumukat. Az első tesztvetítések már lementek, és egyelőre pozitívak a vélemények.

"Eddig 2 különböző forrás mondta, hogy imádták az Aquaman filmet. Rengeteg akció van, de nagyon érzelmes is emellett."

A tweet nem mond konkrétumokat, és egyelőre annyira lakat alatt van minden infó, hogy még a a film hosszát sem tudtuk meg.

Egyébként hozzátartozik a dologhoz, hogy az ilyen korai bemutatókon levetített változatokban hiányoznak az effektek nagy része, a vágás közel sem végleges, és rengeteg minden változhat a premierig. Ettől függetlenül az első jelek biztatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)