Hirdetés

Aquaman animációs sorozat készül az idén induló HBO Maxra

|

Az Aquaman: King of Atlantisban azt követhetjük majd figyelemmel, ahogy Arthur a film eseményei után uralkodóként próbálja megszilárdítani a hatalmát.

Hirdetés

A DC filmes univerzuma egyelőre még mindig próbálja megtalálni a saját hangját és úgy tűnik, hogy az Igazság Ligája egyes tagjainak kalandjait nem csak a mozivásznon követhetjük majd figyelmemmel. A Television Critics Association rendezvényén jelentette be a Warner, hogy Aquaman egy animációs sorozatot is kap, mely az HBO Maxon fut majd.

Hirdetés

Az Aquaman: King of Atlantis hivatalos szinopszisából az derül ki, hogy Arthur atlantiszi uralkodásának első szakaszát követhetjük majd figyelemmel, amikor is egyszerre kell a felszínről és az ismeretlen mélységből érkező fenyegetésekkel megküzdenie, miközben féltestvére trónigényét is kordában kell tartania.

A kalandok során a mozifilmben is megismert Vulko és Mera lesz a segítségére, de azt egyelőre még nem tudjuk, hogy Jason Momoa, Amber Heard és Willem Dafoe is visszatérnek-e, hogy hangjukat kölcsönözzék a szereplőknek. 

Az HBO Max még idén indul el a streaming platformok versenyében, és már most egy igen mutatós kínálatot sikerült felsorakoztatnia, melyek között olyan címek vannak, mint a Jóbarátok, a Joker vagy A Gyűrűk Ura. Mivel a szolgáltatás a Warner tulajdonában van, így igen valószínű, hogy a DC produktumok is itt látnak majd napvilágot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)