Hirdetés

Archer - a tizedik évad lesz az utolsó

|

A show alkotói már egy korábbi lezáráson is gondolkodtak, de végül arra jutottak, tíz szezonhoz még van elég jó ötletük.

Hirdetés

Szerencsére manapság nincs hiány olyan nyugati animációs sorozatokból sem, amit elsősorban a felnőttek élvezhetnek, az Archer pedig néhány fontos díjat is begyűjtött ebben a kategóriában. De a sorozat alkotója, Adam Reed már a lezáráson gondolkodik.

A show írója nemrég egy podcast vendégeként beszélt a sorozat végéről, amivel kapcsolatban sok titkot nem árult el, mivel még viszonylag messze van.

"Az a terv, hogy befejezzük az Archert a tizedik évad után (...) megcsináljuk a nyolcadik, kilencedik és tizedik évadot. Mindegyik egy kicsivel rövidebb, nyolc részes lesz, aztán lezárjuk. Úgy volt, hogy abbahagyom a nyolcadik után, de aztán jött rájöttem, hogy tudnék még három évadot megcsinálni úgy, hogy nekem is izgalmas maradjon a dolog. Szóval ez a három évad eléggé különbözni fog attól, amit eddig csináltunk és egymástól is eléggé elütnek majd"

- mesélte Reed.

Az Archer alkotója magyarázatot adott arra is, miért lesznek rövidebbek az utolsó szezonok. Az írói feladatokat ellátó Reed elmondása szerint már nem bírja úgy a tempót, mint kollégái:

"Nem értem, hogyan hoznak össze évente 22 részt egyes műsorok. Nem értem, hogy csinálják. Megemelem előttük a kalapom, lenyűgözőnek tartom, hogy emberek erre képesek. Én épp csak bevánszorgok a célba nyolc rész után és így is teljesen kimerülök. Teljes vérátömlesztésre és ingermentes kamrára van szükségem hetekig"

- viccelődött a show egyik kreatív mozgatórugója.

A fent említett három évad közül az első, sorrendben a nyolcadik egyébként az eredeti ütemterv szerint készül, így 2017 januárjában mutatják be az USA-ban.

Ti milyen lezárást látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)