Hirdetés

Arnold Schwarzenegger kicsit jobban hasonlít a gépekhez - pacemakert kapott a 76 éves színész

|

Saját maga viccelődött azzal, hogy lassan géppé változik, de a Terminátor-hasonlaton kívül üzenetének tartalma is fontos lehet sokak számára szerinte.

Hirdetés

Az Arnold's Pump Club című podcastban számolt be arról Arnold Schwarzenegger, hogy nemrég pacemakert kapott, mivel már három szívműtéten is túl esett az elmúlt években, az első beavatkozás még 1997-ben volt. Ezek közül az egyik hege miatt a szívritmusa szabálytalan volt, így szükség volt további korrekcióra. A színész szerint fontos ezekről a dolgokról beszélni, bár ő nem így szocializálódott.

"Múlt hétfőn megműtöttek, így egy kicsit még inkább géppé váltam. Pacemakert kaptam. Be kell vallanom, pusztán az, hogy erről most így beszélek, teljesen ellentétes a neveltetésemmel. Ausztriában nem volt divat orvosi dolgokról, egészségügyi kérdésekről beszélni, az emberek az ilyesmit megtartották maguknak."

Hirdetés

Pedig a 76 éves Schwarzenegger szerint fontos, hogy a betegségekről lehessen beszélni, mert ez erőt adhat másoknak is.

"Nagyon sok üzenetet és e-mailt kaptam olyan emberektől, akik hozzám hasonlóan bicuspidális aortabillentyűvel születtek, és azt mondták, hogy a billentyűpótló műtéteimről való beszélgetés bátorságot és reményt adott nekik, hogy megbirkózzanak a saját problémájukkal"

- tette hozzá. Saját elmondása szerint a remek orvosi ellátásnak köszönhetően a műtét remekül sikerült, sokaknak fel sem tűnt, hogy a színész orvosi beavatkozáson ment keresztül, olyan gyorsan talpra állt.

Az egészségügyi bejelentés alig néhány héttel azután érkezett, hogy Schwarzenegger kollégája és barátja, Danny DeVito a The Postnak elmondta, hogy egy új, közös filmen dolgoznak. A műtét előtt, március 10-én az Oscar-gála színpadán újra összeálltak, emlékezetes pillanatot szerezve Michael Keatonnak és persze nekünk is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)