Hirdetés

Páros lábbal rúgták hátba Arnold Schwarzeneggert

|

A 71 éves színészt hátulról támadták meg a dél-afrikai Johannesburgban.

Hirdetés

Az egykori kormányzó, Arnold Schwarzenegger épp Johannesburgban látogatta meg az Arnold Classic Africa sporteseményt, mikor váratlan támadás érte. 

Hirdetés

Schwarzenegger kedélyesen beszélgetett a közönséggel, majd minden előzetes figyelmeztetés nélkül valaki nekifutásból, páros lábbal hátba rúgta őt. Az osztrák tölgy nekiesett az előtte állóknak, de szemmel láthatóan nem esett komoly baja, csak megingott egy kicsit a rúgástól - nem könnyű felborítani egy terminátort. A támadót közben annak rendje s módja szerint leteperték és elvezették. A szégyenletes esetről videó is készült. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Block or charge?

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Schwarzenegger a Twitteren reagált a támadásra. Bejegyzésében azt írta, köszöni, hogy aggódtak érte, de nincs miért izgulni. Azt hitte egyébként, hogy csak a tömeg lökte meg, ami simán elő szokott fordulni ilyen rendezvényeken. Csak akkor jött rá, hogy mi is történt, amikor ő is megnézte a felvételt. Végezetül hozzátette, nagyon örül, hogy ez az idióta (mármint a támadó) nem szakította meg a snapchatelését - Schwarzenegger ugyanis csak azután hagyta el a helyszínt, hogy befejezte a snapchatelést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)