Hirdetés

Assassin's Creed - akciódús a legújabb tv spot

|

Bár új jeleneteket ezúttal nem nagyon kaptunk, az Assassin's Creed film legújabb trailerében ügyesen kavarták meg a már ismert részleteket.

Hirdetés

Már csak másfél hónapra vagyunk a Ubisoft legnépszerűbb franchise-a alapján készülő film, az Assassin's Creed premierjétől, amitől a kiadó nyilvánvalóan azt reméli, hogy még jobban fogy majd az idén kimaradó sorozat következő része.

A FOX által nyilvánosságra hozott 30 másodperces reklámban a már korábban is látott jeleneteket vágták újra, hogy akciódús tálalásban tudjunk meg néhány fontos részletet a történetből. Kíváncsian várjuk, hogy teljesít majd a rajongók és a kritikusok körében a film, amelyben csak minimális CGI-t használtak a készítők, hogy a lehető leghitelesebben adják vissza a kor sajátosságait.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)