Hirdetés

Assassin's Creed: Jelenések a legjobb könyvek között

|

Csakis Ezio hazai rajongóin múlik, hogy az Assassin's Creed: Jelenések című regény előkelő helyere kerül-e a Libri toplistáján.

Hirdetés

Az Ezio-Altair ciklus zárásaként az Assassin’s Creed: Jelenések címre hallgató negyedik kötetben Ezio Auditore da Firenze Altair elveszett könyvtárát szeretné felkutatni, hogy meglelje a Templomos rend legyőzéséhez szükséges kulcsot. A könyvtárba érve azonban olyan meglepő titokkal találkozik, ami végzetes lehet az emberiségre nézve. A megoldásért egészen Konstantinápolyig kell utaznia, hogy Altair nyomában járva egyszer, s mindenkorra legyőzze ádáz ellenfeleit.  

Az Olivier Bowden által írt Assassin’s Creed regények hatalmas népszerűségnek örvendenek a hazai olvasók körében, nem meglepő hát, hogy a Jelenéseknek sikerült bejutnia az előkelő Libri Aranykönyv olvasói szavazás top 10-ébe a külföldi szórakoztató irodalom kategóriájában. A szavazás elsődleges célja, hogy a tavaly megjelent könyvek között rangsort állítson és kiderítse, mely művek rendelkeznek a legnagyobb rajongótáborral. Amennyiben rajongója vagy a sorozatnak, jobb esetben a könyveknek is, akkor szavazz a Fumax kiadó gondozta Assassin’s Creed: Jelenésekre, hogy mindenki számára nyilvánvalóvá váljon: a videojátékos kultúrával hazánkban is komolyan számolni kell.

A többi kilenc jelölt között olyan írók művei is megtalálhatóak, mint Ken Follett vagy éppen George R.R. Martin, ezért minden egyes szavazat sorsdöntő lehet a regény számára. A szavazás egy rövid regisztrációt követően érhető el, a szórakoztató irodalom kategóriába lépve, a külföldi szerzők fülre kattintva, az aranyszínű kockával lehet ajánlani a könyvet, egyszerre akár többet is. A voksolás egészen április 30-ig tart, sok sikert!  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)