Hirdetés

Atlantic Rim - az Asylum a Tűzgyűrűt koppintja

|

Újabb áldozatot szemelt ki magának a hamisítások koronázatlan királya, az Asylum stúdió: a célpont ezúttal Guillermo del Toro nyári blockbustere, a Pacific Rim.

Hirdetés

A stúdiók többségének egészen addig nem volt semmi gondja az Asylum nevű céggel, míg olyan abszurd filmekkel rukkoltak elő, mint a Mega Shark vs. Giant Octopus vagy a Mega Python vs. Gatoroid, ellenben az Asylum előszeretettel dolgoz fel olyan blockbustereket is, amiktől nagy bevételt várnak készítőik, a másolók pedig jóval a premier előtt előhozakodnak az olcsó kópiával és nagyot kaszálnak. Vitatott üzletpolitikájukkal nem egyszer felsültek már, legutóbb például a Csatahajó stúdiója, a Unviersal Pictures indított ellenük pert az American Warships című klón miatt.

A nyár egyik legnagyobb durranása kétségkívül a Guillermo del Toro nevével fémjelzett Tűzgyűrű (Pacific Rim) lesz, amelyben a világra támadó gigászi szörnyek ellen emberek által irányított, óriás robotok veszik fel a küzdelmet. A Pokolfajzat és A faun labirintusa filmeket jegyző rendező igen szép költségvetésből gazdálkodhatott, ellenben a pofátlan koppintásairól  híres Asylum stúdióval, aki minimális összegből akarja összehozni a Pacific Rim hamisítványát. Az Atlantic Rim névre hallgató film kísértetiesen hasonló sztorival, ellenben említésre sem méltó színészekkel (kivéve talán a Baywatch sorozatból ismert David Chokachi-t és Graham Greene-t) és megvalósítással érkezik, három nappal a Tűzgyűrű premierje előtt. Míg az Asylum felkészül del Toro perére, megmutatjuk az Atlantic Rim előzetesét, ami kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott, és nem a korhatár miatt:

 

Emlékeztetőül, az eredeti film trailere:

A stúdió közelmúltbéli, ismert koppintásai között szemezgetve olyanokat találhatunk, mint Ridley Scott rendezése, a Prometheus (náluk Alien Origin) vagy épp A hobbit – Váratlan utazás replikája (Clash of the Empires), amelyet korábban Age of Hobbits névre kereszteltek, ám Peter Jackson ügyvédei közbeszóltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)