Hirdetés

Már a Pókember: Nincs hazaút 2021 legjövedelmezőbb filmje

|

Hatalmasat kaszál a Sony és a Marvel Pókember legújabb kalandjával.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt írtunk nektek arról, hogy a Pókember: Nincs hazaút hatalmas siker, a világ minden pontján imádják a nézők. A Sony és a Marvel közös produkciója nem csak a szuperhős filmek közül tűnik ki, konkrétan a világ harmadik legerősebb mozis rajtját produkálta a Tom Holland-féle trilógia befejező epizódja.

Ha még esetleg nem láttátok a filmet, erősen ajánljuk Csirke spoilermentes kritikáját, attól garantáltan megjön a kedvetek a mozijegy vásárláshoz.

Hirdetés

A Nincs hazaút már akkor sem lenne bukás, ha ettől a pillanattól sehol a világon nem lehetne rá jegyet váltani. A Sony részvényeseinek széles lehet az ünnepek alatt a mosolya, hiszen a nemrég megjelent film máris a kiadó második legsikeresebb produkciója, előtte a szintén Tom Hollanddel készült Pókember: Idegenben áll, azonban jó eséllyel rövidesen bekövetkezik a trónfosztás.

A Pókember: Nincs hazaút már több mint 1 milliárd dollárt hozott a Sony és a Marvel számlájára, amiből 467,3 millió dollárt az USA, 587,1 millió dollárt pedig a nemzetközi piac generált. Ugyan egyelőre nem tudjuk, hogy a Tom Holland-féle Pókemberre milyen kalandok várak a jövőben, a Nincs hazaút rengeteg kérdést vetett fel, ami nemcsak Peter Parker, hanem az egész MCU alakulására kihatással lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)