Hirdetés

Attól, hogy nem lesz Superman, még Vaják sem lesz Henry Cavill

|

Rossz hírünk van azoknak, akik azt remélték, hogy visszatér a Netflix sorozatába, miután a DC nem vele készíti a következő Superman-filmet.

Hirdetés

Szomorú hírrel indítottuk a csütörtököt: hiába a Black Adam-féle cameo, Henry Cavill nem lesz Superman a DC-moziverzumban. Egyelőre úgy tűnik, csak a következő filmből marad ki, amit James Gunn ír és a szuperhős fiatalkoráról szól majd.

Bár a Warner/DC mozis agytrösztje azt tweetelte, jókat beszélgetnek Cavill-lel a karakterről, a színész jövője a stúdiónál egyelőre bizonytalan. Joggal merült tehát fel a kérdés, hogy visszatér-e ezek után a Vajákhoz, miután a negyedik évadra egyéb elfoglaltságok miatt lecserélték Liam Hemsworthre. Most már erre is megvan a szintén szomorú válaszunk.

A Gizmodonak megszólalt a Netflix egyik producere, aki kerek-perec kijelentette: Hemsworth most már marad a Witcher-sorozatban, függetlenül attól, hogy lenne-e ideje visszatérni Henry Cavillnek.

Hirdetés

Igaz, ezt csak a negyedik évadra értette, és mivel Lauren Schmidt-Hissrich showrunnertől tudjuk, hogy a Vajákot hét évadosra tervezték, megeshet, hogy később visszatér az első három szezon sztárja. A harmadikat egyébként már leforgatták, de a bemutató még odébb van: jövő nyáron kezdhetjük a binge watchingot.

Természetesen utána sem maradunk Henry Cavill nélkül: érkezik az Argylle című kémfilm és a Guy Ritchie-féle The Ministry of Ungentlemanly Warfare, és most nagyon úgy fest, hogy a színész másik nagy kedvence, a Warhammer 40,000 adaptációja lesz majd a következő nagy dobás, erről hamarosan egy külön hírben számolunk be nektek.

Ti sajnáljátok a Vaják sorozatot a váltás miatt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)