Hirdetés

Elárverezik Superman eredeti ruháját

|

Christoper Reeve jelmeze éppen aukción várja az érte jelentkező bármely földi szuperhőst, vagy rajongót. Mondjuk nem lesz olcsó.

Hirdetés

Az a szerelés, amit Christoper Reeve hordott az első Superman film alatt, már megvásárolható a Nate D. Sanders aukciós házban, 50 000 dolláros kikiáltási áron. A ruháért ráadásul online is harcba lehet szállni.

Az Oscar-díjjal jutalmazott Yvonne Blake tervezte ezt a Superman jelmezt, amit végül Noel Howard alkotott meg a londoni Bermans and Nathans-ben. A ruha rugalmas, német szövetből készült, ami magába szívja az izzadságot. Ezt a jelmezt ráadásul több filmben használták, mivel Reeve mind a négy Superman mozija alatt elővették a korábbi öltözeteket is.

Nem biztos, hogy én ezzel akarnék repkedni a felhők felett, de pizsinek biztosan elsőrangú lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)