Hirdetés

Autós üldözéssel, és drámai pillanatokkal kelt hangulatot a Gran Turismo film új előzetese

|

Azt is fontosnak tartotta kiemelni a Sony, hogy igaz történet alapján készült.

Hirdetés

Néhány hét múlva újabb videojáték ihlette filmre ülhetünk be a mozikba: augusztus 10-étől lesz látható a Gran Turismo, amiben, mint azt az alábbi trailer is mutatja, lesznek a játékot idéző elemek (kamera az autó mögött, ideális ív, meg talán ide tartozhat az is, amikor a versenyzőre gyakorlatilag ráépül a kocsi), de nem csak másfél órányi versenyzést láthatunk majd.

Neill Blomkamp filmjének középpontjában Jann Madenborough (Archie Madekwe) áll, aki elhatározza, hogy a Gran Turismo segítségével válik igazi versenyzővé, megszökve problémás múltja elől.

Hirdetés

Persze sokan nem hisznek benne, de Jack Salter (David Harbour) és Danny Moore (Orlando Bloom) mellette állnak. Hogy végül Jann minden nehézség ellenére eljut-e a nullától a bajnoki címig és megszerzi-e apja megbecsülését, az majd kiderül a filmből.

A korai vetítések után a kritikusoktól érkezett visszajelzések szerint egész jó lett, amint megnéztük, mi is elmondjuk majd, beállhat-e az utóbbi évek egészen jól sikerült adaptációinak sorába, vagy jövőre már nem is fogunk emlékezni rá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)