Hirdetés

Bosszúállók 4 - valaki dekódolta, milyen címet mondott Mark Ruffalo

|

Jimmy Fallon műsorában ugyan kisípolták, de a megfelelő eszközökkel sikerült visszafejteni.

Hirdetés

Egészen biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akiknek ha egy hét éheztetés után felajánlják, hogy válasszanak egy hatalmas szendvics és a Bosszúállók 4 címe között, gondolkodás nélkül az utóbbit kérik.

Hirdetés

Pár napja a The Tonight Show-ban szerepelt a Hulkot és Bruce Bannert játszó Mark Ruffalo. Úgy vezették fel a műsort Twitteren, hogy a színész mond egy hatalmas spoilert a Bosszúállók 4-ből, de igazából csak egy vicces jelenetet kaptunk helyette, úgy gondoltuk, nem is érdemes vele többet foglalkozni.

Anton Volkov viszont másképp gondolta. Az Audition használatával elhalkította a sípolást, és így tisztán hallható, hogy Ruffalo azt mondja: "The Last Avenger" ("Az utolsó bosszúálló").

Ha valóban ez lenne a cím, az tökéletesen keretbe tenné Amerika kapitány történetét. Ő volt az első bosszúálló, és nagyon úgy tűnik, hogy a Bosszúállók 4 után nem látjuk többet - vagy legalábbis nem úgy, ahogy eddig. Ugyanakkor semmi garancia nincs arra, hogy Ruffalo tényleg spoilerezett. Várunk tovább, Volkovnak pedig 15 pont a befektetett energiáért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)