Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - kiderült, mi történt Gamorával

|

A film jelenetei alapján nem volt egyértelmű, mi lett Gamora sorsa a Bosszúállók: Végjáték eseményei alatt, de az írók elárulták a Comic-Conon, mi történt Thanos lányával. Spoilerek következnek!

Hirdetés

Ha még nem láttad a Bosszúállók: Végjátékot és nem szeretnél semmit megtudni a filmről, akkor gyere vissza ehhez a hírhez később, ugyanis spoilerek következnek a Marvel legutóbbi csapatos mozijával kapcsolatban. Ha viszont már megnézted a filmet és nem igazán értetted, mi lett Zoe Saldana karakterével, akkor a Végjáték íróitól most megkapod a válaszokat, ugyanis a Comic-Conon ez is szóba került.

Hirdetés

Christopher Markus és Stephen McFeely is mesélt a rajongóknak a San Diegóban éppen tartó eseményen, és mivel különösebb köntörfalazás nélkül elárulták, hogy Gamora életben maradt Tony csettintése után, valószínűbbnek tűnik, hogy titkolózás helyett ezt inkább idő szűkében nem mutatták meg a vásznon. Az írók elmondása szerint a galaxis őrzőinek szövetségese még időben "meglépett", így szerintük könnyedén előfordulhat, hogy a csapat kalandjait bemutató harmadik filmben visszatér. Ez persze a James Gunn személye körüli komplikációk miatt csak később derül ki, de meglepődnénk, ha kihagynák A galaxis őrzői 3-ból.

Viszont nem egészen arról a Gamoráról van szó, akit Quillék első két kalandja során megismertünk, hanem egy korábbi verzióját győzik meg, hogy árulja el Thanost, így talán nem teljesen egyértelmű, hogyan illeszkedik majd a történetbe.

Nektek melyik filmes Marvel-hős jövője tűnik a legizgalmasabbnak a Végjáték utáni fázisban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)