Hirdetés

Conan, a barbár csatlakozik a Bosszúállókhoz

|

A legújabb Marvel képregényekben a barbár harcos összeáll a Föld legnagyobb hőseivel.

Hirdetés

Hosszú ideig a Marvel Comics birtokolta Robert E. Howard egyik legismertebb karaktere, azaz Conan, a barbár képregényes jogait. A kiadónál 1970 és 1993 között futott a Conan the Barbarian sorozat, 1974 és 1995 között pedig a Savage Sword of Conan füzetek is megjelentek. 2003-tól viszont a jogok átkerültek a Dark Horse kiadóhoz, akik összesen hat sorozatot jelentettek meg a kardforgatóval a főszerepben. Mostantól fogva viszont újra a Marvel fog dolgozni a legújabb Conan képregényeken. 

Hirdetés

A Marvel Comics pedig nem is teketóriázik, rögtön legismertebb karaktereivel küldi közös kalandra a barbárt. Az Avengers: No Road Home füzetek hatodik számában például egyből a Bosszúállók oldalán fog Conan megharcolni a Night Queen nevű gonosz karakterrel. A sztori szerint a Skarlát Boszorkány visszarepteti a Bosszúállók csapatát a múltba, egészen pontosan az elfeledett hybóriai korba. Már a szóban forgó képregény borítóját is megmutatták nekünk, a rajzért Yasmine Putri felelt. 

Ezen felül pedig egy külön promóképet is készítettek, amin Thor és Rozsomák mellett feszít kedvenc barbárunk, Conan - ezt a rajzot Mike Deodato, Jr. készítette.

Az Avengers: No Road Home hatodik számra 2019 márciusában fog megjelenni. Szerintetek jó ötlet Conant és a Bosszúállókat egy közös univerzumba helyezni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)